letter
Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" Референції, щодо експлуатації обладнання виробництва ТОВ НВО "Вертікаль" Проектування і постачання станції керування з перетворювачем частоти синусним фільтром та лічильником електроенергії серії АК06 в комплекті з системою занурювальної телеметрії ТМ01-03 завжди виконувалось професійно та згідно обумовлених термінів. М.К. Лисяний Начальник управління НГВУ "Чернігівнафтогаз"
letter
Каштан Петролеум Лтд. Інформація, щодо експлуатації обладнання виробництва ТОВ НВО "Вертікаль" Спiьне пiдприємство "Каштан Петролеум Лтд" з травня місяця 2015 року експлуатує насоси занурювальні типу 2201 ЕЦНРИ 5-80-1450 та 2201 ЕЦНРИ 5-125-1300 виробництва ТОВ НВО "Вертікаль" Д. М. Круль Начальник департаменту промислового будівництва
letter
Публічне акціонерне товариство "Акціонерна компанія "Київводоканал"" Лист відгук Під час проведення реконструкції в 2013р. на насосній станції другого падйому (ЦНВС-2) УЕДнВС був введений в експлуатацію середньовольтний частотний перетворювач АТ 27-М50 зав. №49641 потужністю 500 кВт. А. М. Фурса Заступник директора ДЕВГ-начальник УЕ ДнВС ПАТ "АК "Київводоканал"
letter
Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" Лист відгук, щодо експлуатації обладнання виробництва ТОВ НВО "Вертікаль" Використання станцій керування серії АК06 виробництва ТОВ НВО "Вертікаль" дозволило збільшити міжремонтний період на 4-9 місяців в порівнянні з роботою станцій керування інших виробників. Ю. В. Зіняк Директор організації технологічних сервісів